ARİAD’tan Kaymakam Yönden ve Emniyet Müdürü Güneş’e Ziyaret

0
530

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ARİAD Yönetim, ilk olarak İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Yönden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ARİAD Başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ağır ise nazik kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür ederek, ARİAD olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman işbirliği içerisinde olmaya özen göstereceklerini ifade etti.

ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Güneş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ARİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  Teşkilatında görev yapan tüm mesai arkadaşlarının kentin ‘güven ve huzuru’ için 24 saat esasına göre çalıştığını söyledi. Halkın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Kent genelinde huzur ve güven ortamını sağlamaya yönelik başlayan ve tüm hızıyla devam eden operasyonlar ve uygulamaların memnuniyet verici gelişmeler olduğunu belirten Başkan Ağır; “Bizler sivil toplum kuruluşları olarak her zaman emniyet teşkilatının yanındayız. Emniyet Müdürü Güneş’e nazik kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here