ARİAD Yönetimi, Kaymakam Sarı ve Başkan Güven’i Ziyaret Etti

0
82

Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri yeni hizmet binasına taşınan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ARİAD Yönetimi ayrıca Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde de bulundular.

Kısa adı ARİAD olan Arsuz İşadamları Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri yeni hizmet binasına taşınan Arsuz Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Musa Sarı’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkan Ağır; “Arsuz Kaymakamlığımızın yeni binasına taşınması vesilesi ile Sayın Kaymakamımız Musa Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bu hizmet binasının Arsuz’a hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizin daha çok gelişip kalkınması adına kaymakamlığımız başta olmak üzere bütün kurumlarımızla her zaman işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler paylaştığını da belirten Başkan Ağır; “2019 yıl içerisinde ilçemizde gerçekleştirilecek olan festivallerin içeriğini görüştük. Dernek olarak Eski Arsuz evlerinin Bodrum Alaçatı evleri gibi dış cephelerini ıslah edip boyama projesine de ortak olacağız” ifadelerini kullandı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Adnan Ağır’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Arsuz’un insanının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Kaymakam Sarı, STK’lar ve halkın desteği ile Arsuz’un gerek turizmde, gerek tarımda, gerek balıkçılık da, her alanda yapılacak omuz omuza çalışmalarla en iyi seviyeye ulaşacağını ifade etti. Ziyaret sonunda Kaymakam Sarı, Başkan Ağır’a yeni Hükümet Konağını gezdirerek kurumlar ve bina donatıları hakkında bilgiler verdi.

Arsuz İşadamları Derneği’nden Başkan Güven’e Ziyaret

ARİAD Yönetimi daha sonra Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Adnan Ağır; “Dernek yönetimi olarak Belediye Başkanlığına seçildiğinizden dolayı sizleri tebrik eder yeni görevinizde başarılar dileriz. Bizler de Arsuz’un gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya, ihtiyaç duyulması halinde göreve hazırız” şeklinde konuştu.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ise ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Güven; “Hizmet noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz, halkımıza hizmet etmek için buradayız.  Arsuz’un gelişmesi, ulusal alanda herkes tarafından bilinen bir ilçe olması için gereken tüm çabaları sarf edeceğiz.  Hep birlikte bu hedefi gerçekleştireceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here