Arçelik, Yılın Öğretmenini Seçti

0
408

arçelik-yılın öğretmeni1Türkiye genelinde ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ projesi kapsamında, yılın öğretmenini, ilk kez bir ilçe olarak İskenderun’dan seçen Arçelik, yılın öğretmeni seçilen Sabahat Okuyan’a televizyon hediye etti ve günün anısına plaket takdim etti.

Daha önceleri Türkiye genelinde il bazında düzenlenen proje Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve İskenderun Özkaya Ltd. Şti. Genel Müdürü Vicdan Eraslan Özkaya’nın girişimleriyle ilk kez bir ilçe olarak İskenderun’da gerçekleştirildi.

Öğretmen Evi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arçelik bayilerinde bulundurulan formların doldurulması yöntemiyle ‘Yılın Öğretmeni’ seçimi gerçekleştirildi. Koç Topluluğu bünyesindeki Arçelik beyaz eşya grubunun İskenderun Arçelik Özkaya bayisinde düzenlenen kokteyle İskenderun Özkaya Arçelik bayii Genel Müdürü, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Vicdan Eraslan Özkaya, Arçelik Adana Bölge Müdürü Yunus Bulut, Arçelik Adana Yönetmeni Yaşar İnanç ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun ve emekli öğretmenler katıldı.

arçelik-yılın öğretmeni2

Çok sayıda emekli öğretmenin aday gösterildiği projede, öğretmenlik hayatında bir çok öğrencinin eğitim-öğretim hayatına güzel dokunuşlarda bulunan ve öğretmenlik hayatı olduğu kadar emeklilik hayatında da örnek davranışlarda bulunan Emekli Öğretmen Sabahat Okuyan yılın emekli öğretmeni seçildi.

Yılın emekli öğretmeni seçilen Sabahat Okuyan’a hediyelerini takdim eden ve bu tür etkinliklerin devamının sağlanacağını ifade eden Arçelik Adana Bölge Müdürü Yunus Bulut; “Bu sene ilki ama bundan sonra her yıl farklı il ve mağazalarda düzenlenecek olan bir etkinlik. Özellikle emekli olduktan sonra veya öğretmenliği döneminde, öğrencilerine farklı sosyal projelerle değer katan öğretmenlerimizi unutmak istemiyoruz, onları her zaman anmak istiyoruz” dedi.

arçelik-yılın öğretmeni3

Yılın emekli öğretmeni sıfatıyla onurlandırılan Okuyan’a plaket ve hediye olarak televizyon verildi. Özkaya bayisine gelene kadar hiçbir şeyden haberi olmadığını ve 3 gün önce dayısını kaybetmesinin üzüntüsü içerisindeyken kız kardeşinin ısrarlarıyla kokteyle geldiğini, yılın emekli öğretmeni seçildiğini bayide öğrendiğini belirten Okuyan Arçelik ailesine, İlçe Eğitim Müdürlüğüne ve Vicdan Eraslan Özkaya’ya minnettarlığını belirterek teşekkürlerini sundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here