Arapça Kursunu Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

0
65

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası  (İTSO)’nda düzenlenen ve 6 ay süren Arapça kurslarını başarı ile bitiren 46 kursiyere sertifikaları verildi.

İTSO konferans salonunda düzenlenen sertifika töreninde bir konuşma yapan İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu; “Odamızda gerçekleştirilen kurslarda, Arapça öğrenmek isteyen vatandaşlarımıza imkân sağlanmıştır.  İskenderun sanayi turizm aynı zamanda önemli bir ticaret şehridir. Sınır kenti olması nedeniyle özellikle Arapça ve İngilizce dilleri çok önem arz etmektedir. Burada vatandaşlarımız öğrendikleri yabancı dil sayesinde iş bulabilecekler. Bizler de İTSO olarak istihdama katkı sağlamak için bu tür kurslar düzenlenmesini sağlıyoruz” dedi.

Arapça öğretmenliği yapan Nesrin Rihani ise; “İTSO’nun bizlere sunduğu imkân sayesinde insanlarımız hem yabancı dillerini geliştirme fırsatı buluyor, hem de daha kolay iş bulabiliyorlar. 6 ay süren kurslarda bugün 46 kursiyerimize belge vermenin onurunu yaşıyoruz. Şu ana kadar İTSO’da düzenlen Arapça kurslarında 400 civarında kursiyere de belge verilmiştir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu ve Kurs öğretmeni Nesrin Rihani, kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here