AP Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap; “Sokak-Sokak Dolaşarak Vatandaşımızla Kucaklaşıyoruz”

0
984

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap, beraberinde Hatay İl Başkanı Ahmet Gelmen, Mersin ve Denizli il Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. AP heyetini, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Türkiye genelinde eksik olan yerlerde teşkilatlandıklarını ve bunda zorluk çekmediklerini anlatan AP Genel Başkan Yardımcısı Karnap, şu anda 72 ilde teşkilatlarının olduğunu, eksikleri tamamlamak için çalıştıklarını ifade etti.

Üye bulmakta zorlanmadıklarını kaydeden Karnap; “İnanın üye bulmakta hiç zorlanmıyoruz. Örneğin Denizli’de 18-24 yaş arası toplam 724 kişi AP’ye kısa sürede üye oldu. Bu gençler sürekli sosyal medya üzerinden çalışmalarımızı yakından takip ediyorlar.

Biz teşkilat başkanlarımıza, yardımcılarına sokağa inmeleri ve halkla birlikte zaman geçirmelerini söyledik. Çünkü kapanıp kalmak çalışmak değildir. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaşımızla kucaklaşıyoruz” şeklinde konuştu.

İnsanlarda bir korkunun olduğunu belirten Karnap; “Ancak söz konusu vatansa, bayraksa, ezansa her şey durur. Çünkü başka vatanımız, başka bayrağımız ve ezanımız yok” diyerek iddialı konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirten İGC Başkanı Veysel Cıncık da, AP heyetine yerel basınla ilgili bilgi vererek; “Şu anda İskenderun’da tek basın örgütüyüz. Diğer kuruluşları kapattılar ve bizim üyemiz oldular. Biz de, cemiyetimize sadece bu meslekten ekmek yiyen, geçinen insanları alıyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here