Antakyalı Güreşçiler 2013’ü Başarıyla Bitirdiler

0
190

antakya güreş1Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren güreş takımı Eylül ve Aralık ayı içinde Osmaniye, Gaziantep ve Hatay’da düzenlenen güreş müsabakalarında oldukça başarılı dereceler elde etti.

Son olarak Türkiye şampiyonasında dereceye giren sporcular ve antrenörleri, elde edilen başarılı dereceleri Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a armağan ettiklerini ifade ederken, kendilerine her türlü katkı ve desteği sağlayan Başkan Savaş’a teşekkür ettiklerini belirttiler. Antakya Belediye Başkanı Savaş ise güreş takımı sporcularını ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutladığını, başarılarının devamını dilediğini belirtti.

Elde Edilen Başarılar

Güreş Takımı ilk olarak 28 Eylül 2013 tarihinde Osmaniye ilinde yapılan Kapışmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etti. Şampiyonada 35 kg.’da Bünyamin Özdal Yıldızlar kategorisinde 2’ci, 55 kg.’da Oğuzhan Yakaç gençlerde 2’ci, 65 kg.’da Osman Koç yine gençlerde 3’cülük derecelerini elde ettiler.

Güreş takımı Aralık ayında ise ilk olarak Samandağ ilçesinde düzenlenen Kapışmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonasında ve Gaziantep’te düzenlenen Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterdi. 21 Aralık 2013’teki turnuvada 35 kg.’da Bünyamin Özdal ve 40 kg.’da İsmail Malgaç 1’ci, 45 kg.’da M.Ali Malgaç 3’cü, 55 kg.’da Eyyüp Kurt 2’ci, 70.kg.’da Şevket Önalan 3’cü, 75 kg.’da Oğuz Doğruer ise 2’ci oldu.

2013 yılının sonuna doğru 28 Aralık 2013 tarihinde Gaziantep’te düzenlenen Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda ise 35 kg.’da Bünyamin Özdal 1’ci, 55 kg.’da Eyyüp Kurt 3’cü, 70.kg.’da Şevket Önalan 1’ci ve yine 70 kg.’da Osman Koç 2’cilik dereceleri elde ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here