Antakya DEVA’da Yeni Görevlendirilmeler!

0
104

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Antakya İlçe Başkanlığında yeni görevlendirilmeler gerçekleştirildi. Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, Seçim İşleri Başkanlığına Halit Karagülle, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığına Kevser Açıkgöz, Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Fethullah Gazioğlu, Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri izleme, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığına Remzi Kınay ve İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına da Av. Ahmet Fatih Oruç’un görevlendirildiğini açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, yapılan görevlendirmelerle ilgili yaptığı açıklamada; “Bu topraklara duyduğumuz sevgi, hissettiğimiz sorumluluğun gerekçesidir. Biz çalışacağız, Türkiye DEVA bulacak. Söz veriyoruz memleket bahar olacak. Kuzeyden güneye, doğudan batıya ülkemizi birleştirerek DEVA Partisi çatısı altında buluşturuyor, damla-damla büyüyor, umudu yeşertiyoruz.

Gençlik sadece geleceğimiz değil, aynı zamanda bugündür. Türkiye’nin bugünden yarına gideceği rotanın belirleyicisi de gençlik olacaktır. Her şeyden önce, gençliğin dinamizmi, ilham ve gücü hayal ettiğimiz özgür, adil ve demokratik Türkiye’ye giden yoldaki en önemli taşıyıcıdır.

Partimiz ayrıca, özgürlük, eşitlik, adalet temelleri üzerine kurulu bir demokrasi anlayışının savunucusudur. Temel hak ve özgürlükleri; etnik köken, dil, din, siyasi ve sosyal aidiyet farkı gözetmeksizin tüm insanlar için tanıyor ve iç hukuku bu standartlara göre uyarlamayı hedefliyoruz.

Bundan tam 1 yıl önce, ekonomi, özgürlükler, demokrasi ve hukuk devleti için tarihi bir adım attık. ‘Fakirlik kaderimiz değil’ dedik. Geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin, umudunu yitiren gençlerin sesi olduk. Özgür, adil ve saygın bir Türkiye için DEVA geliyor.

Bu bağlamda, Deva Partisi Antakya İlçe Başkanlığınca, Seçim İşleri Başkanlığına Halit Karagülle, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığına Kevser Açıkgöz, Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Fethullah Gazioğlu, Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri izleme, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığına Remzi Kınay, İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına da Av. Ahmet Fatih Oruç görevlendirilmişlerdir. Arkadaşlarımıza görevinde başarılar dileriz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here