Anlamlı Turnuvada Büyük Finale Sayılı Günler Kaldı

0
58

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 35’cisi gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en uzun soluklu amatör futbol turnuvası olan Erhan Aksay Futbol Turnuvasında sona yaklaşıldı. Antakya ve Körfez gruplarında oynanan seyir zevki ve mücadele gücü yüksek maçların sonunda finale çıkan takımlar belli olurken final maçlarının oynanacağı maçların takvimi de belli oldu.

Uzun maratonun ardından Antakya grubunda finale kalan Defne Belediyesi ve Okan Şahin, Antakya Şampiyonu olmak için mücadele edecek. Bu maçın galibi, Körfez Grubunda finale yükselen Arsuz Belediyesi-Tiryaki İletişim maçının galibiyle oynayarak Hatay şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

22 Temmuz Pazartesi günü saat 18.30’da başlayacak büyük final maçı Hatay Büyükşehir Belediyesi Esentepe Futbol Sahasında oynanacak ve 35’cisi düzenlenen bu anlamlı turnuvanın şampiyonu da büyük finalin sonunda belli olacak.

Futbol Duayenleri Şöhretler Maçında Sahadaki Yerini Alacak

Büyük final karşılaşmasının öncesinde ise futbolseverler ve vatandaşlar keyifli bir maça daha tanıklık edecek. Her yıl düzenlenen turnuvanın en renkli anlarının yaşandığı şöhretler maçı bu yıl da unutulmaz anlara sahne olacak.

Samet Aybaba, Recep Çetin (Takoz Recep) ve Hayri Ülgen gibi futbol duayenlerinin de sahada olacağı bu karşılaşma, turnuvanın adına ve anlamına yakışır şekilde son bulacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here