Anıl Görkemli Sünnet Töreni ile Erkekliğe Adım Attı

0
416

Kentimizde yayın yapan Güney Gazetesinin Haber Müdürü Gazeteci Cuma Keseroğlu’nun biricik oğlu Anıl, görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Sapphire’de düzenlenen törene katılım yoğun olurken, Cuma ve Ayşe Keseroğlu çifti, tüm konuklarını kapıda karşıladılar.

Sünnet düğünü, gecenin prensi Anıl’ın süslenmiş bir at üstünde salona girmesiyle başladı. Kirvesi Diyap Atar ile birlikte alkışlar eşliğinde salona giren Anıl, at üstünde oldukça renkli pozlar verdi. Daha sonra, konuklar çalan müzik eşliğinde dans ettiler, halay çektiler. Gecenin yıldızı Anıl, konuklarla oynarken, ilerleyen dakikalarda pasta kesim töreni de gerçekleştirildi.

Geceye, Belediye Başkanı Seyfi Dingil başta olmak üzere Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, meclis üyeleri, HBB Zabıta Amiri Ahmet Keskin, İskenderun Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Hatay Nüfus İl Müdürü Sakıp Pehlivanoğlu, İGC Başkanı Veysel Cıncık,  MHP Milletvekili adayı İbrahim Gül, oda başkanları, spor adamları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve basın mensupları ile birlikte kalabalık bir davetli heyeti katıldı.

Anıl’ın erkekliğe adın attığı düğün töreni, geç saatlere kadar devam ederken, Gazeteci Cuma Keseroğlu’nun meslektaşları da düğün sahibi gibiydi. Başta İGC Başkanı Veysel Cıncık olmak üzere, basın mensupları konuklarla da ilgilendiler. Sahneye çıkıp dans eden, halay çeken gazeteciler, bir de anı fotoğrafı çektirdiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here