Anadolu Gençlik Derneğinden Çalışkan’a Ziyaret

0
405

necmettin çalışkan5Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı ve GİK Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret etti. Bir süre önce görevi eski AGD Hatay Şube Başkanı Recep Bilgin’den devralan Serkan Bulut, önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında Çalışkan’a bilgi verdi.

Bulut, 2014 yılındaki planladıkları programlar arasında üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerin yoğun olduğunu ifade ederek, bayrak değişimi sonrası görevi yeni alan yönetim olarak büyükşehir statüsüne geçen Hatay’da yeni kurulan ilçelerde örgütlenmeye gittiklerini ve il yönetiminde yeni bir ekiple taze kanla yeni katılan arkadaşlarla çalışmalara heyecanla devam edeceklerini söyledi.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan da son 6 yıldır AGD Hatay şube başkanlığını yapan Recep Bilgin’e yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonra bir ağabey rolünde derneğe çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini belirtti.

AGD’nin eğitim alanındaki öğrencilere yönelik çalışmaların son derece önemli olduğunu kaydeden Çalışkan; “Okullarda derslik sayısını arttırmakla övünenler eğitim müfredatından habersizler. Bu nedenle gençlik felakete doğru sürükleniyor. Bu boşlukta AGD’nin çalışmalarını çok önemsiyoruz. Bu konudaki çalışmaların artarak hızlandırması gerekir” diye konuştu.

Ziyarete Saadet Partisi İl Başkan Yrd. Hamza Çalışkan, Antakya Belediye Başkan Adayı Serdar Özal ve eski AGD Hatay Şube Başkanı Recep Bilgin de hazır bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here