Ana Caddelerin Trafik Akışı Eski Haline Dönecek!

0
174

Başkan Fatih Tosyalı’dan Bir Müjde Daha

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İskenderunlu hemşerilerimize büyük memnuniyetle duyurmak istediğimiz bir müjdemiz var” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada; “Yapılan inceleme ve kontroller sonrası talebimiz üzerine bazı önemli arter ve caddelerimizin yeni yön planlaması bugün yapılan UKOME toplantısında görüşülerek aşağıda detaylı belirten şekliyle oybirliğiyle kabul edilmiştir. Her şey değerli vatandaşlarımızın rahatlığı, konforu ve huzuru için” şeklinde konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bu UKOME toplantısında değişimi gerçekleşecek yerler; 1.Ziya Gökalp Caddesi mevcut tek yön, Çift yön olarak kararı alınacak. (Fener Caddesi ile 152 Sokak arası) 2.Mithatpaşa Caddesi mevcut tek yön, çift yön olarak kararı alınacak.(Fener Caddesi ile 152 Sokak arası) 3.Şht. J.Tğmn. Cevdet Çiftçi Caddesi mevcut tek yön, Çift yön olarak kararı alınacak.(Fener Caddesi ile Kanatlı Caddesi arası)

Battı çıktıya giriş yapıldıktan sonra, yönleri değişecek yerler; (ihale süreci tamamlandı, inşaatın çok yakında sonuçlandırılarak hizmete alınması bekleniyor.) 1.Ulucami Caddesi, 2.Şehitpamir Caddesi, 3.Namık Kemal Caddesi, 4.Kanatlı Caddesi, 5.Şht. Uzm. Çvş. Mustafa Mercanoğlu Caddesi.

Aynı kalacak yerler; 1.Raif Paşa Caddesi, 2.Şht. Polis Murat Kaya Caddesi, 3.5 Temmuz Caddesi, 4.Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, 5.Şht. Oğuz Yener Caddesi, 6.Ziya Gökalp Caddesi, 7.Mithatpaşa Caddesi, 8.Yavuz Sultan Selim Caddesi, 9.Osman Gazi Caddesi, 10.Şht. Yalçın Aydın Caddesi.

Bir önceki UKOME’de değişen yer; 1.512 sokak (Konservatuar önü) (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here