Amatör Küme U-15 Liginde Karaağaçspor Liderliğini Sürdürüyor

0
606

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme U-15 Liginde Karaağaçspor 6 karşılaşmada 6. galibiyetini alarak 18 puan ile D Grubunda liderliğini sürdürdü. Karaağaçspor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Payasspor U-15 takımını 8-0 mağlup etti. İskenderun Belediyespor ise Kırıkhan İlçe Tesislerinde yapılan karşılaşmada Kırıkhan Belediyespor’u her iki yarıda atılan gollerle 5-2 yendi.

Karaağaçspor, Payasspor’u 8 Golle Geçti

Hatay Amatör Küme U-15 kategorisi D Grubunda mücadele eden Karaağaçspor’un başarılı çıkışı devam ediyor. Karaağaçspor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Payasspor U-15 takımını 8-0 mağlup etti. Karaağaçspor’da gollerin 4 tanesini Ali Kanat atarken, diğer golleri ise Baver Özbahçeci, Beyhan Güler, Alaattin Köybaşı ile Kıraç uysal kaydetti.

Kırıkhan Belediyespor: 2 İskenderun Belediyespor: 5

U-15 Liginde mücadele eden İskenderun Belediyespor ise Kırıkhan İlçe tesislerinde yapılan karşılaşmada Kırıkhan Belediyespor’u her iki yarıda atılan gollerle 5-2 mağlup etti. İskenderun Belediyespor U-15 takımı elde ettiği bu galibiyetin ardından D Grubunda puanını 9’a çıkarttı.

Günün diğer karşılaşmalarında ise alınan diğer sonuçlar şöyle; Arsuz İdmanyurdu: 3- İskenderun Yükseliş Koleji: 1, Arsuz Uluçınarspor: 1- Arsuz İlk Adımspor: 3, Dörtyol Belediyespor: 0- Kırıkhansor: 2, Arsuz Umut Gençlikspor: 5- Arsuz Gözcülerspor: 1.

Karaağaçspor U-15 takımı 6 karşılaşmada 6 galibiyet elde ederek topladığı 18 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here