Ali Erdem Köz; “Üreticinin ve Esnafın Yüzünü Güldürecek Programlarla Milletimize Geldik”

0
341

Vatan Partisi Milletvekili Adayı Ali Erdem Köz; “Üreticinin ve Esnafın Yüzünü Güldürecek Programlarla Milletimize Geldik”

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Vatan Partisi Hatay Milletvekili Adayları, bildiri dağıtarak projelerini anlatıyorlar.

İskenderun, Belen ve Arsuz’da pazaryerlerinde, esnafları ve mahalle kahvelerini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Vatan Partili Adaylar, Cumhurbaşkanlığı afişlerini astılar, uzak mahallerde de bildiri dağıttılar.

İskenderun’da Perakende balık ve sebze pazarı ile Esentepe halk pazarını gezip, vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinleyen Vatan Partisi Milletvekili Adayları Mustafa Bebek ve Ali Erdem Köz, çözüm önerilerini de vatandaşa anlattılar.

Sebze ve balık pazarındaki esnaf özellikle benzin fiyatları ile belediye dükkânlarının fiyatlarının düşürülmesi talebinde bulundular. Esnaflar, “Belediyeye ait dükkân fiyatları yüksek, fiyatların düşürülmesini istiyoruz. Diğer taraftan Vatan Partisi milletvekili adayı Ali Erdem Köz gibi genç ve yoksul insanlardan milletvekili olmasını istiyoruz” şeklinde taleplerini dile getirdiler.

Ali Erdem Köz ise vatandaşlara ve gençlere söz verdi. Üretim Ekonomisi ve Terörü bitireceklerini ve ancak o zaman halkın huzuru ve refahının düzeleceğini ifade eden Köz; “İskenderun ve diğer yerleri gezdim. Görüntülerden anlaşılacağı gibi ortalık sakin, işlerin durgun gittiği her halinden bellidir. Bayram olmasına rağmen buralar boş, insanların cepleri boş, bundan ötürü de esnafın ve üreticinin yüzü gülmüyor. Amik ovasının yeniden ekilmesi, zeytin ve zeytinyağının yeniden ayağa kaldırılması gerekiyor. Biz de üreticinin ve esnafın yüzünü güldürecek programlarla milletimize geldik, onlardan destek bekliyoruz.

Bizim önceliğimiz, huzur ve güvenliktir. Huzur ve güvenlik olmadan çiftçimiz üretemez. Suriye ile işbirliği diyoruz, Suriye ile işbirliği ise Esad’la birlikte çalışmaktan geçer. Birlikteki kastımız ise bölgede birlikte çalışmaktır. Teröre karşı birlik, ekonomide birlik ve kültürel birlik bölgenin büyük ihtiyacıdır. Bunu da sağlayacak Cumhurbaşkanı adayımız Dr. Doğu Perinçek olduğunu söylemeliyim. Zaten Perinçek kendisi ifade etti, “Cumhurbaşkanı olduğumda ilk işim Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüşmektir” demiştir” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here