Albaraka Türk’den İTSO Üyelerine Uygun Kredi Protokolü İmzalandı

0
116

itso-albaraka1Albaraka Türk İskenderun Şubesi ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası arasında protokol imzalandı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik uygun oranlarda kredi kar payı verilmesi yönünde çalışma başlatan Albarakatürk İskenderun Şube Müdürü Murat İnce,  Banka yönetmeni Mesut Çakmak ve Uzman Yardımcı Talat Boşça, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı ile görüşerek, kredi konularında bilgiler verdiler.

Albarakatürk İskenderun Şube Müdürü Murat İnce yaptığı açıklamasında, “Her türlü mal ve hizmet alımı noktasında firmalarla çalışıyoruz. İTSO üyelerine de uygun kredi sunmak istiyoruz. Albaraka olarak mal ve hizmetleri müşterimiz adına alarak, 1 aydan 36 aya varana kadar uygun taksitlendirmelerle müşterilerimize iş ve istihdam ile mal alımı konularında yardımcı oluyoruz. Tabi taksitlendirmelerde de 3 ay veya 6 ay sonrasında başlamak kaydı ile ödeme imkanları da sunuyoruz. Bu amaçla İTSO üyeleri ile de çalışmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Üyelerimize yönelik daha önce diğer bankalarla da protokoller imzaladık. Hizmet alımı noktasında üyelerimiz de kendi istekleri doğrultusunda kendilerine uygun kredi veren bankalarla çalışabiliyorlar.  İTSO üyelerine yönelik başlattığınız bu kredilerden üyelerimizin de istifade etmelerini temenni ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İTSO adına Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile Albarakatürk adına İskenderun Şube Müdürü Murat İnce arasında protokol imzalandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here