Aksoy; “Zabıta Her Zaman Belediyemizin Aynasıdır”

0
235

Zabıta Ekipleri, Haftalarını Kutluyor

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası kutlama etkinlikleri çelenk sunma töreni ile başladı.

Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve zabıta personeli Atatürk Anıtına çelenk sundu. Anıt Alanında bir araya gelen zabıtalar, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Ardından İskenderun Belediyesi zabıta müdürü Bekir Aksoy Ata’nın manevi huzuruna çelenk sundu.

Burada bir konuşma yapan Aksoy, zabıtaların 24 saat hizmet verdiğine dikkat çekerek; “Halkın esenlik, sağlık ve huzuru için görev yapıyoruz. Zabıta her zaman belediyemizin aynasıdır. Bu yıl Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192. Yılı kutlanmaktadır. Şehir içindeki düzenlemeleri, esnaf kontrollerimizi, bize düşen görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Zabıta Haftamız kutlu olsun” dedi.

Törenin ardından zabıta ekipleri araç konvoyuyla şehir turu attı.

Kaymakam Ziyareti

Zabıta ekipleri kutlama etkinlikleri kapsamında, çelenk sunma töreninin ardından kaymakamlık ziyaretinde bulundular. İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ile Zabıta memurları İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192.yıldönümü dolayısıyla nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, günün anısına çiçek buketi ve şanlı Türk Bayrağımızı Kaymakam Vekili Kara’ya takdim etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy’a teşekkür eden Kaymakam vekili Dr. Polat Kara; “İskenderun Belediyesi Zabıta Teşkilatı başta olmak üzere vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için fedakârca görev ifa eden tüm Zabıta personelinin Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here