Akarca İlkokulu Öğrencileri Kütüphaneye Kavuştu

0
315

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’nun koordinasyonu ve İskenderun Minik Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin katkılarıyla, Akarca İlkokulu öğrencileri kütüphaneye kavuştu.

Geçtiğimiz hafta başında icra edilen açılış töreniyle Akarca İlkokulu’na kazandırılan kütüphanede, çeşitli yaş gruplarına hitap edecek çok sayıda kitap öğrencilerimizin beğenisine sunuldu.

Açılış törenine Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, Akarca İlkokulu Müdürü Ziya Kınalı, Akarca Mahallesi Muhtarı Erdoğan Sert, Minik Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Sevgi Saraylıoğlu, çok sayıda öğrenci ile velileri iştirak etti.

Öğrenciler ile birlikte açılış kurdelesinin kesilmesinin akabinde sınıfları tek-tek ziyaret ederek, öğrencilere hediye dağıtan Kaymakam Yönden, onlarla yakından ilgilenerek herhangi bir istek ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbet etti.

Akarca İlkokulu ve Anaokulu öğrencileri ile Minik Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin kaynaşmasına vesile olan açılış töreninde, Kaymakam Yönden, çocuklar ile pasta etrafında toplanıp parmaklama şeklinde çocuksu bir davranış ile pastayı yiyerek günün mutluluğunu paylaştılar.

Kaymakam Yönden, veliler ve mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek, herhangi bir sorun ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde bilgi aldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here