Ak Parti’nin Büyükşehir Adayı, Sadullah Ergin!

0
108

sadullah ergin10Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, Ak Parti’de aylardır süren tartışmalarda sona gelindi! Edinilen bilgilere göre, Adalet Bakanı, Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in Ak Parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşti. Ergin Çarşamba günü Hatay’a gelip seçim startını verecek.

Adalet Bakanı, Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşti gibi! Bakan Ergin’in büyükşehir belediye başkanlığına adaylığı ile ilgili, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştirilecek Grup Toplantısında açıklama yapması bekleniyor.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Çarşamba Günü (yarın) da Hatay’a gelerek Ak Parti İl Teşkilatı binasında geniş katılımlı bir toplantı düzenleyip, partililere ve halka hitap edecek. Yarın Hatay’a gelerek seçim startını verecek olan Bakan Ergin’i, Hatay’daki Ak Parti il, ilçe ve belde teşkilatlarından olaşan kalabalık bir partili grubu Topboğazı mevkiinde karşılayacak ve konvoy halinde Antakya’ya geçilecek.

Aylardır Hatay kamuoyunu meşgul eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusuna da nihayet son nokta koyulmuş oldu. Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci de sosyal paylaşım sitesinde partililere müjdeyi verdi. Kimyeci mesajında; “Değerli Arkadaşlar! Sayın Adalet Bakanımız Çarşamba günü saat 12.00’da Topboğazı mevkinde, Büyükşehir Başkan Adayı olarak karşılanıp, Saat 13.00’da Parti İl Binamızda seçim startını verip halkımızla bir araya gelecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, yapılan son anket çalışmaları sonuçlarına göre, ilimiz Hatay’da Ak Partinin %55 gibi bir oranla önde gittiği de belirtiliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here