Ak Partili Vekiller Mazbatalarını Aldılar

0
98

akp mazbata125. Dönem milletvekilliği seçimlerinde vekilliği hak eden Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu Hatay il seçim kurulundan mazbatalarını aldılar. Hatay Adliye Sarayı’nda İl Seçim Kuruluna beraber gelen Ak Parti Hatay Milletvekilleri Yeşildal, Karasayar ve Türkoğlu mazbatalarını İl Seçim Kurulu üyesinden aldı.

Vekillere Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ile İlçe belediye başkanları da eşlik ettiler. Üç dönem üst üste Hatay Milletvekili seçilen Orhan Karasayar, Ak Parti iktidarının Türkiye’de çok önemli işler başardığını ifade ederek hizmet akışına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

akp mazbata2

Ak Parti’nin milletin hizmetinde her zaman var olduğunu ve var olmaya devam edeceğini kaydeden Karasayar, “Ülkemize, Hatay’a tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yine mazbatalarını alan vekillerden Yeşildal ile Türkoğlu ise Hatay halkının beklenti ve talepleri noktasında görevlerine devam edeceklerini söylediler. Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirildikleri öğrenilen Ak Parti Hatay Milletvekilleri Mehmet Alğan ve Mehmet Öntürk’ün mazbatalarını da vekâleten İl Başkanı Atıç teslim aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here