Ak Partili Ergin, Payaslılarla Bir Araya Geldi

0
77

ergin-payas1“Payas Hatay’ın, Hatay da Türkiye’nin Yıldızı Olacak!”

Ak Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, ilçe gezilerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Payas’a hafta sonu ziyarette bulunan Ergin’i, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Ak Parti Payas İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Payas ilçe sakinleri karşıladı.

Payas’ta mahalleler, köyler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Payaslı sakinler ile bir araya gelen Ergin, Amanos tünelleri ile Payas’ın Hatay’ın parlayan yıldızı, Hatay’ın da Türkiye’nin parlayan yıldızı olacağını ifade etti.  Ergin düzenlenen toplantılarda Payas sakinlerine, Hatay’a yapılan yatırımlar hakkında aydınlatıcı bilgiler sundu.

Payas ilçesine Amanos tüneli yatırımı haricinde TOKİ ve Şehir hastanesi yapılacağını müjdeleyen Ergin, “Payas sakinleri olarak toprağınıza sahip çıkın, bu topraklar artık altın değerinde” dedi.

Körfezde kurulacak olan yeni üniversite ile Payas, Erzin ve Dörtyol ilçelerinde fakültelerin açılacağını ifade eden Ergin; “Payas ilçemiz sanayi bölgesi. MKÜ artık buraya gelmesin. Körfezin artık bu bölgede adı ile anılan bir üniversitesi olsun. İnşallah önümüzdeki dönemde Payas uçacak. Bu ülkenin geleceğini, gençlerini ve yavrularını düşünen zihniyetten korkmayın” dedi.

ergin-payas2

Ergin’den MHP Seçim Bürosuna Ziyaret

Payas İlçesinde gezilerini sürdüren Ergin, MHP Payas Belediye Başkan adayı Mahir Yalçın’ın bürosuna geçti. MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Payas Belediye Başkan adayı Mahir Yalçın’ın hazır bulunduğu ziyarette Ak Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ergin; “Seçim büronuzu hayırlamaya geldik” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Seçim büromuzu hayırlamaya gelerek göstermiş olduğunuz nezaketten dolayı teşekkür ederim. Sayın Ergin ile 20 yılı aşkın bir kadim dostluğumuz var. Kendisi düzgün ve değerli insandır. MHP adına 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde başarılar dilerim” dedi.

Ziyarette konuşan Ergin; “Dost yanlısı sıcak ve güzel bir karşılama oldu. Bugüne kadar birbirimizi kıracak harekette bulunmadık. İncinmedik, incitmedik. İl başkanlığım döneminde Şefik Çirkin ile refik idik. Parlamento da beraber görev yapıyoruz. Hataylıların geleceğini daha güzel yarınlara taşıma yolunda gayret gösteriyoruz. Seçim büronuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here