Ak Parti İlçe Yönetiminden Kaymakam Ziyareti

0
98

Bodur; “Amacımız Bölgemizin Kalkınmasına Katkı Sunmaktır”

İskenderun Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Soytürk önceki gün de İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve ilçe yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Kaymakam Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Soytürk’e yeni görevinde başarılar diledi. İskenderun için yapılan ve yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Bodur; “Amacımız hizmet ve bölgemizin kalkınmasına katkı sunmaktır. Bu ölçüde ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım her konuda size destek vermeye hazırız. Yardımımızın olacağını düşündüğünüz her konuda her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise İskenderun’a atanmaktan son derece memnun olduğunu belirterek; “İskenderun limanı, sanayisi, sosyal ve kültürel yapısı ile her anlamda gelişmekte olan bir şehir. Bu doğrultuda İskenderun için ellimizden geleni yapacağız. İlçenin gelişmesi ve daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için çalışacağız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here