Ahmet Keskin İstifa Ettiğini Açıkladı

0
1136

Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, görevinden istifa etti. Son günlerde İskenderun’da büyük yankı uyandıran konuya açıklık getiren Keskin, geçtiğimiz hafta sonu itibariyle görevini bıraktığını işaret ederek; “İyi yönetici her şeyi en iyi bilen değil, yaptığı işi iyi bilenleri bir araya getirip, onları uyum içinde çalıştırandır. Değerli Mesai arkadaşlarım; Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü görevimi bugün (Cuma) itibarıyla sonlandırmış bulunuyorum. Sorumlu olduğum 6 ilçede iki yıl süresince mütevazı kadromuzla, fedakârca çalışarak çok güzel işleri beraber yaptık. Sizlerle gurur duyuyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Başarılarınız daim olsun” sözleriyle istifasını duyurdu.

Öğrencilerime Hizmete Devam Edeceğim

İskenderunlular ve mesai arkadaşları tarafından üzüntüyle karşılanan istifa öncesi kısa bir değerlendirmede de bulunan Keskin; “Değerli dostlarım ve Sevgili Öğrencilerim; Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın (abim ve dostum) teveccühü ile 20 Temmuz 2015’de başladığım Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Şube Müdürlüğü görevimden ayrılarak İskenderun Tosçelik Fen lisesi Müdür Başyardımcılığı görevine dönerek sevgili öğrencilerime hizmete devam edeceğim. 

Sorumlu olduğum 6 ilçede özelliklede İskenderun’da Zabıta şube müdürlüğü görevimin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin aktarılmasına vesile olduk. (Okulların bakım onarımı, çevre düzenlemesi, donatımı, spor sahaları ve etkinliklere araç desteği, Camiler, Cemevi ve diğer ibadet yerlerinin bakım onarımı temizliği, Spor kulüplerine araç desteği, Engelli sporcu kardeşlerimize her türlü destek, Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın ve STK’ların talepleri, Değerli basın mensuplarının uyarı ve talepleri vs…)

Herkese Ayırım Yapmadan Hizmet Ettim

Görevli olduğum süre içerisinde bana bu görevi layık gören ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanıma, Üst yönetime, Mesai arkadaşlarıma, Tüm Siyasi Partilerin değerli yöneticilerine ve Meclis üyelerine, partili partisiz bütün İskenderun kamuoyuna, STK temsilcilerine, Muhtarlarımıza, Okul Müdürlerimize, Spor Kulübü yöneticilerine ve Basınımızın güzide temsilcilerine çok teşekkür ediyorum.

Bizler (Milliyetçi Muhafazakârlar) Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde partiye oy vermedik. Sayın Başkanımızın şahsına güvendiğimiz için oy verip çalıştık. Kendisi de Allah razı olsun en zor günümde bana sahip çıkmıştır. Bu vefanın karşılığı ve Allah rızası için herkese eşit mesafede ve ayrım yapmadan hizmet ederek CHP, MHP, Ak Parti ve diğer siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımızın takdirini kazanarak Sayın Başkanıma yakışır onu temsil eden ve ona teşekkür ettiren bir bürokrat olmaya gayret gösterdim. Alınan karara saygı duyuyorum. Kararın doğruluğunu ve yanlışlığını zaman gösterecektir. Sayın Başkanıma olan sevgim ve saygım her zaman devam edecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun. Selam ve Dua ile kalın” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Görev süresince oldukça başarılı çalışmalara imza atan Ahmet Keskin’in istifasını şaşkınlıkla karşılayan kent halkı ise, durumdan büyük üzüntü duyduklarını ifade ettiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here