ADD Şube Başkanları Belen’de Bir Araya Geldi

0
183

Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Şubesi, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya ADD İskenderun Şube Başkanı Fuat Gezgin ve yönetimi, Arsuz Şube Başkanı Sinan Tutar ve yönetimi, Payas Şube Başkanı Faruk Soysal ve yönetimine, Dörtyol Şube Başkanı Yaşar Onaran ve yönetimi, Kemal İşkarak katılım gösterdi.

Referandum ve sonrasında yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantı sonrasında kısa bir değerlendirme yapan ADD Belen Şube Başkanı Mehmet Bilen, “Referandum ve daha sonraki günlerde de Hatay’da daha aktif çalışmaların yapılması noktasında geçen hafta Payas ADD Şubemizde alınan kararın devamında, dün ev sahipliğini yaptığımız ADD Ailesi toplantısında, bölgelerde Evet oyunu verebilecek noktalarda yapılacak birebir aktif çalışmalarda hemfikir olunmuştur.

İlçelerde yapılacak Konferans ve Panellerde de bir sinerji yaratma adına birlik kararı alınmış, bir sonraki toplantının da ADD Dörtyol Şubemizde yapılması kararı alınmıştır.

Ev sahipliği yaptığımız toplantıya katılan İskenderun ADD Şube Başkanı Sayın Fuat Gezgin’ne ve yönetimine, Arsuz ADD Şube Başkanım Sayın Sinan Tutar’a, Payas ADD Şube Başkanı Sayın Faruk Soysal’a ve yönetimine, Dörtyol ADD Şube Başkanım Yaşar Onaran ve yönetimine, Sayın Kemal İşkarak ‘a ve ADD Belende ki yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here