3. Lig Temsilcilerimiz Bugün Sahaya Çıkıyor!

0
75

spor haberleri8Kırıkhanspor, Payas Belediyespor ve Erzin Belediyespor takımlarımızın da mücadele ettiği Spor Toto 3. Liginde 8. hafta maçları bugün yapılacak. Temsilcilerimizden Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor deplasmana çıkarken, Payas Belediyespor 1975 ise rakibini evinde konuk edecek.

Geçen hafta sonu Kızılcabölükspor ile evinde karşılaşan Kırıkhanspor, iki farklı skor ile öne geçtiği karşılaşmanın ikinci yarısında yediği gollerle, sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı. Bu karşılaşmanın telafisini yapmak için bugün Sebat Proje Trabzon Akçaabat, karşısına çıkacaklarını söyleyen teknik heyet, zorlu deplasmandan puanlarla döneceklerine inandıklarını belirttiler.

Ligde kan kaybı yaşayan Payas Belediyespor 1975, bugün evinde grup lideri Eyüpspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşma için çalışmalarını tamamlayan Payas Belediyespor 1975’li futbolculardaki moral ve motivasyonun yüksek olması teknik heyeti sevindiriyor.

Lige iyi bir başlangıç yaparak 7 haftada topladığı 12 puan ile grubunda 3. sırada yer alan Erzin Belediyespor ise bugün FBM Makina Balçova Yaşamspor’a konuk oluyor. Rakibi evinde devirip liderlik yarışını sürdürmek istediklerini belirten Teknik Sorumlu Ergün Aytekin, takım olarak bu maça hazır olduklarını ve rakiplerini yenecek güç olduklarını söyledi. Hafta içi programı şöyle olacak:

Sebat Proje Trabzon Akçaabat-Kırıkhanspor

22 Ekim 2014 Çarşamba Saat: 14.30

Akçaabat Fatih Stadı

Sertaç Şaroğlu, Oktay Önge, Sefa Özcan

Payas Belediyespor 1975-Eyüpspor

22 Ekim 2014 Çarşamba Saat: 15.00

Payas İlçe Stadı

Cihat Çelikdağ, Erhan Gündoğdu, Yasin Kılıç

FBM Makina Balçova Yaşamspor-Erzin Belediyespor

22 Ekim 2014 Çarşamba Saat: 15.30

Kemalpaşa Ulucak Stadı

R.Alkım Aksoy, Özgür Fatih Kalaycı, Mert Türk

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here