3 Aralık Dünya Engelliler Günü Unutulmadı

0
51

İskenderun Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Prime Mall İskenderun AVM’de öğrencilerle birlikte sergi açtı. Engelli öğrenciler, sergide kendi emekleri ile yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Bu özel serginin açılışına İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

İskenderun Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Bestami Kara açılışta yaptığı açıklamada; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile okulumuzdaki öğrencilerinin çabalarıyla hazırladıkları eserleri burada sergiliyoruz. Onların emeklerini sergilemek hem onlar hem de bizim için onur vericidir” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Kaymakam Su ise; “Bu güzel ve anlamlı sergide bulunmaktan dolayı gurur duymaktayız. Bilinmelidir ki 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sadece engelli vatandaşlarımızın değil hepimizin ortak günüdür. Çünkü bir gün bizlerde engelli olabiliriz.

Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı hayat şartlarını göz önüne alarak belediyemiz de çalışmalarını sürdürmektedir. Temennimiz engelli vatandaşların daha rahat yaşayabileceği bir çevre oluşturmaktır. Sergide emeği geçen bütün gençlerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi. Sergiye halkın ilgisi yoğun oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here