19 Mayıs Öncesinde Gençler Ata’sına Yürüdü

0
63

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 103. Yıldönümü kutlama programı kapsamında Gençlik Yürüyüşü Korteji tertip edildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 103. Yıldönümü kutlama programı kapsamında ‘Gençlik Yürüyüşü’ adı altında gerçekleştirilen yürüyüş kortejinde; Mehter Takımı’nın da eşliğinde İskenderun Atatürk Anıtı’ndan başlayarak, Ulucami Caddesi ve Şehitpamir Caddesi’nden geçiş yapılmak suretiyle Anıt Alanı’na dönüş yapıldı.

Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete irtihal eden tüm kahraman şehitlerimizin manevi anısına saygı duruşu yapılarak, Ata’mızın manevi huzuruna da çelenk sunumu yapıldı.

Korteje, İskenderun Kaymakam İskender Yönden, Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Ufuk Dinçer, Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı Genel Başkanı Ahmet Ölmez, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve İskenderunlular katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here