165.300 Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi

0
575

uyuşturucu opr1Hatay Valiliği web sitesinde yapılan açıklamada, Merkez İlçe Amanoslar Bölgesi’nde ekili kenevir bitkisi olduğu bilgisine ulaşıldığı ve yapılan bir operasyonla 165.300 kök kenevir bitkisinin ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada; “Hatay İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında sürdürülen çalışmalar sonucunda ilimiz Merkez İlçe Amanoslar Bölgesi’nde ekili kenevir bitkisi olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu kapsamda 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilen operasyonda ormanlık alan içerisine açılan 35 tarla içerisinde 165.300 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir bitkileri yerinde yakılarak imha edildi” ifadelerine yer verildi.

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz de hiç kimsenin çocuklarımızı zehirlemesine müsaade edilmeyeceğini ve bu yöndeki çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade ederek, başarılı operasyonlardan dolayı güvenlik birimlerimize teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here