14 Mart “Tıp Bayramı” Kutlaması

0
73

tıp bayramı114 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda Düzenlenen Törende Konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek: “Umutla Halkımıza Sağlık Dağıtacağız”

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıt Alanında bir tören düzenlendi. Törene hekimlerin yanı sıra kendisi ve eşi de hekim olan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek katıldı.

Düzenlenen törende, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, meslektaşlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Çelenk sunumu, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu törende konuşan Belediye Başkanı Civelek; “Geleneksel Tıp Bayramı. Bu vesileyle hepimizin bayramı kutlu olsun. Bayramlar aslında kazanılmış utkuların taçlandırılmasıdır, anlamı bu. Tabi hangi utku şimdi. Her şeye rağmen gene de umutla, gene halkımıza sağlık dağıtarak ve halkla birebir ilişkisi olan en önemli meslek dalı olduğu için halkımızı aydınlatarak, sevecen, şefkatli yaklaşarak halkımıza gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.

tıp bayramı2

Arkadaşlar vatandaşlarımıza hem sağlık dağıtacağız, hem ruhen rahatlatacağız, hem doğru yolu göstereceğiz ve aydınlatacağız. Daha güzel nice Tıp Bayramlarında beraber olmak ümidiyle, sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Dr. İbrahim Tartıcı da; “Yıllardan beri 14 Martları kutlarız ama hep buruk, hep buruk. Ne yazık ki bu yıl da değişen bir şey yok. Değişen tablonun daha karanlık noktaya gittiği ama biz Türk hekimleri her şeye rağmen ülkemizi korumak, vatandaşımızın sağlık hakkını savunmak için buradayız. Hekimliğin verdiği bilinçle görevimizi yerine getireceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here