14 Ayda Hem Kilolarına Hem de İnsülin Direncine Son Verdi

0
65

Uzun süredir fazla kilolarından şikâyetçi olan ve insülin direnci problemi yaşayan Gül G., İskenderun Gelişim Hastanesi Uzman Diyetisyeni Eray Albayrak’a başvurarak, 14 ayda 53 kilo kaybetti. 132 kiloyla diyete başlayan Gül G., 79 kilograma ulaşarak, insülin problemine de son verdi.

Diyete başlamadan önce bu kadar başarılı olabileceğine inanmadığını ifade eden Gül. G., “Fazla kilolarımdan ötürü yaşadığım sağlık problemleri yüzünden kilo vermeye karar verdim. Başlangıçta bu kadar başarılı olabileceğimi düşünemiyordum. Çünkü iştah kontrolsüzlüğüm vardı. Eray Bey’in uyguladığı beslenme programını yaşam tarzım haline getirdim ve kilo vermeye başladım. 14 ay sonra 53 kilo verdim ve sağlık sorunum da kalmadı.

Kendimi çok iyi hissediyorum. Şuan diyet programlarıma devam ediyorum. Elbette bu kilolar çabuk alınmadı ve verilmedi, fakat pes etmemek çok önemli. Bu süreçte her zaman desteğini esirgemeyen Eray Beye çok teşekkür ederim” dedi.

“İnanmak Başarmanın Yarısıdır”

Uzman Diyetisyen Eray Albayrak; “Gül Hanım’la elde ettiğimiz başarı, düzenli ve sağlıklı beslenmenin bir sonucudur. Bireyin aldığı ve harcadığı enerji kontrolü bir uzman eşliğinde sağlanırsa, bu gibi muhteşem sonuçlar görmek mümkündür” açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here