13 Yaş Üstü Tenisçiler Arsuz’da Buluşacak!

0
170

tenis turnuvası9İskenderun Tenis Kulübü Derneği’nin ev sahipliğinde, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 13+ bay-bayan, “Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvası” 22-25 Mart tarihleri arasında Arsuz River Tenis Clup’ta yapılacak.

Türkiye Tenis Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan 13+ Bay-Bayan Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvası ile ilgili İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyen İskenderun Tenis Kulübü Derneği Saymanı İbrahim Meryumoğlu; “22-25 Mart tarihleri arasında federasyon tarafından yapılacak olan tenis turnuvasına derneğimizin ev sahipliği yapmaktadır. Bölgemizde tenis sporunu geniş kitlelere yayma, alt yapıda sporcular yetiştirme, tenis sporunu halkımıza sevdirmeyi ve tenis severlerin katılımını gerçekleştireceği organizasyonlar düzenlemeyi amaç edinmiş bulunmaktayız” diye konuştu.

İskenderun’daki kısıtlı imkanlardan dolayı tenis turnuvası organizasyonlarını Arsuz River Tenis Clup’ta yaptıklarına işaret eden Meryumoğlu; “Arsuz River Clup Tenis kortlarında gerçekleştirilecek olan Tenis Turnuvasına Hatay, Osmaniye, Adana, Mersin, Gaziantep, Kahramanmaraş, Ankara ve İstanbul’dan toplam 150’ye yakın sporcunun katılımını bekliyoruz. Türkiye geneli puan usulü ve ulusal klasman ve milli takım seçmeleri içinde büyük önem taşıyan bu organizasyonda tenisçiler, birbirlerine karşı yetenek ve hünerlerini gösterecekler. Bu heyecanlı ve çekişmeli geçecek olan turnuvamıza tüm tenis severleri bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here