Zorlu Karşılaşmalar!

0
78

spor-programSpor Toto 2. Lig ve 3. Lig futbol müsabakalarında ilimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor’u yarın zorlu maçlar bekliyor. 2. ligde devrenin bitimine iki hafta kala liderliğini garantileyen Hatayspor, en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını korumak isterken, 3. ligde gurubunda alt sıralardan iyice uzaklaşmak isteyen Payas Belediyespor, devrenin son maçında liderin en yakın takipçisinin konuğu olacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, devrenin bitimine iki hafta kalan lige havlu atmış gibi bir izlemin uyandırıyor. Ligde sondan 3. sıraya yerleşen ve oraya demir atan temsilcimiz, evinde yarın ligin son sırasında bulunan İstanbul Güngörenspor’u konuk edecek.

Ligde haftalardır liderliğini sürdüren 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Hatayspor ise devreyi lider olarak bitirmeyi garantilerken, son iki maçı da alarak, en yakın takipçisi ile arasındaki farkı korumak istiyor. Lider yarın deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak.

Ligin son haftalarında aldığı başarılı sonuç ile düşme hattından her geçen hafta uzaklaşan 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, devrenin son haftasında ligin ikinci sırasında bulunan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü’nün konuğu oluyor. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Payas Belediyespor 1975, bu karşılaşmayı kazanıp, devreyi galibiyet ile tamamlamak istiyor.

Ligde oynadığı 16 karşılaşmada 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan 10 mağlubiyet alarak 12 puan toplayabilen 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, yarın İstanbul A.Ş.’yi evinde konuk edecek. Ligin ilk devresinden bekleneni vermeyen Kırıkhanspor, son maçta İstanbul A.Ş.’yi devirip, devreyi galibiyet ile kapatmak istiyor. Haftanın Programı şöyle:

İskenderun Demir Çelikspor-İstanbul Güngörenspor

15 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Erbay Aldemir, Osman Gökhan Bilir, Ercan Aydın

Giresunspor-Hatayspor

15 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Giresun Atatürk Stadı

Murat Orhan, Hüseyin Kocadağlı, Turhan Akbaş

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü-Payas Belediyespor 1975

15 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Akçaabat Fatih Stadı

Oğuz Kaan Turan, Mustafa Canker, Emine Akgüneş

Kırıkhanspor-İstanbulspor A.Ş.

15 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Yakup Bakır, Ahmet Kaya, Volkan Sarıkaya

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here