Zem Life Yeniden Karşınızda!

0
77

Zem Life Güzellik Merkezi yeni yerinde İskenderunluların hizmetine giriyor…

Uzman kadrosu ile sektöre yeniden iddialı bir giriş yapan Zem Life Güzellik Merkezi ‘Yeni Gelmedik, Yeniden Geldik’ sloganıyla yarın açılacak.

Savaş Mahallesi, Şehit Pamir Caddesi 58. Sokak Kızıltan İşhanı, No: 2 Kat: 3 Daire: 8 adresinde İskenderunluların hizmetine girecek olan Zem Life Güzellik Merkezi, İskenderunluları güzelleştirmeye geliyor.

Sektördeki tecrübeli ve deneyimli isimlerden Edanur Günten’in işletmeciliğini yaptığı Zem Life güzellik Merkezi, ‘Yeniden Geldik’ diyerek iddiasını ortaya koyuyor.

Cilt bakımından, kalıcı makyaja, dudak renklendirmeden laser uygulamalarına kadar güzellik ve bakım odaklı pek çok hizmeti bünyesinde barındıran Zem Life Ailesi; En büyük başarı, bir adım atmaktır. Bizler bu zorlu mücadeleyi atlatıp sizlere en iyi hizmeti sunmak adına yeniden karşınızdayız. Zem Life ailesi olarak sizleri yeni yerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız” diyerek tüm İskenderunluları 16 Ağustos 2023 Çarşamba Günü gerçekleştirilecek açılışlarına davet etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here