Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini Sürdürüyor

0
58

İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halkımızın sağlığını korumaya yönelik ortak çalışma gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak çalışmada, 3 adet kasap esnafından mezbaha harici kesilmiş (kaçak) et ele geçirildi. Mezbaha harici kesilmiş et ve esnaf hakkında yasal işlem yapıldı.

Menşei Belirsiz Damacana Suya Geçit Yok

Halkımızın sağlığını korumaya yönelik kontrol ve denetimlerini aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sağlık şartlarına uymayan, kaynağı belirsiz damacana su ele geçirdi. Ele geçirilen kaynağı belirsiz, sağlık koşullarına uymayan damacana suları imha edildi. Zabıta Müdürlüğü, fırınlarda hijyenik şartlarda üretim yapılması amacıyla denetimlerini rutin olarak sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halkımızın kendi sağlığı için şikayetlerini belediyenin Alo Çağrı Merkezi’nin 444 1939 ve Alo Zabıta 61 416 84 numaralı telefonuna bildirmesini istedi. Çevre illerden kentimize gelen, halkın duygularını istismar ederek haksız kazanç sağlayan dilencilere karşı çalışmasını sürdüren ekipler, bu kişilerle ilgili işlem yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here