Yusuf ve Meri’nin En Mutlu Günü!

0
939

yusuf tabaş1İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesi geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir düğün törenine sahne oldu. Kilisenin Ruhani Lideri Avedis Tabaşyan’ın kardeşi, kilise yönetiminin Başkan Yardımcısı Mihail Tabaş’ın oğlu Yusuf Tabaş ile Gülnaz ve Murat Arık çiftinin kızı Meri Arık, gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi.

İlk olarak İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesinde kılınan resmi nikahın ardından, İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesi’nde düzenlenen dini nikâh törenine Tabaş ve Arıkailelerinin yakınları ile sevenleri katıldı.

Genç çiftin nikahı,Türkiye Ermenileri Patrikhanesi Ruhani Kurul Başkanı Başrahip Tatul Anuşyan, Kıdemli Papaz Kirikor Damatyan, Kıdemli Papaz Kevork Çınaryan, Hatay Ermeni Kiliseleri Din Görevlisi Avedis Tabaşyan, Diakon Vağarşağ Seropyan, Diakon Artun Damatyan, Koro Şefi Diakon Evdin Galipyan ve Okuyucular Kamer Karataylı ve Melkon Arık’ın katılımı ile kıyıldı.

yusuf tabaş2

Yusuf ve Meri çiftinin nikâh sağdıçları iseNebil Gold Kuyumculuk Sahibi Nebil Tabaş ile eşi Ketrin Tabaş çifti oldu.

Kilisede, Tanrı huzurunda iyi günde kötü günde birbirlerine her zaman destek olmak için söz veren Yusuf-Meri çifti mutluluklarını tören sonrası sevdikleri ile paylaştılar. Törene katılan çok sayıda davetli genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak tören sonrasında tebrik ettiler.

Kilise töreninin ardından genç çift Yusuf ve Meri, aileleri, sevenleri ve tüm dostlarıyla birlikte İskenderun Katolik Kilisesi bahçesinde bir araya gelerek canlı müzik eşliğinde mutluluklarını doyasıya yaşadılar.

Genç çiftlere bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerken, Tabaş ve Arık Ailelerini de tebrik ediyoruz.

yusuf tabaş3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here