“Yüreğini Ortaya Koyabilecek Adayları Destekleyin”

0
77

kamil turan9CHP Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan Karaağaç Konarlı Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Kamil Turan Arsuz İlçesi Karaağaç Konarlı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Kendisini kabul ettikleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mustafa Kamil Turan; “İskenderun doğumluyum ama sınırlar bizi ayıramaz Arsuz’dan Dörtyol’a her yer bizim evimizdir. Karaağaç’tan Arsuz’a hemen hemen her mahallede dostlarımız, kardeşlerimiz var” diyerek kendisini tanıttı.

Büyükşehir yasasıyla İskenderun’a bu kadar yakın yerlerin Arsuz ilçesine bağlanmasında art niyet olduğunu söyleyen Turan ama halkın bu oyunu bozduğunu ve Hatay’da iktidarı Cumhuriyet Halk Partisine verdiğini söyledi. Turan,  30 Mart’ta seçilen Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediye Başkanlarının bölgede çok önemli hizmetler yapacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisinin 2015 seçimlerinde iktidara geleceğine inandığını söyleyen Turan; “30 Mart’ta Hatay’da yerel iktidarı aldık, 7 Haziran’da da Türkiye’de genel iktidarı alacağız, buna yürekten inanıyorum” dedi.

kamil turan10

Arsuz ilçesinde vatandaşların CHP’yi çok büyük oranda desteklediğini söyleyen Turan; “Sizler aday kim olursa olsun CHP’ye oyunuzu veriyorsunuz ama iktidar için yetmiyor, çok çalışmak lazım. Oy alamadığımız yerlere daha çok gitmek, oradaki insanları dinlemek ve CHP’yi anlatırken güven ve heyecan uyandırmak lazım. Ben bunu kendi bölgemde başarmak için, CHP’yi iktidar yapmak için aday oldum. Söz veriyorum çok çalışacağım. Yetki üyelerde, yetki sizlerde olacak. Araştırın geçmişte kime ulaşabilmişseniz, kim sözünde durmuşsa, kim güven veriyorsa, kim sizlerin sesi olabilecekse ona destek verin. Yüreğini ortaya koyabilecek adayları destekleyin” dedi.

Sıcak bir ortamda vatandaşlar ile sohbet eden aday adayı Turan; “Önemli olan kişiler değildir, benim milletvekili olmamdan çok önemli olan CHP’nin iktidar olmasıdır. Halkımızın özgürlüğü ve refahı için, eşitlik ve hukukun üstünlüğü için, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara gelmesi lazım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here