Yüreğe İnen Dört Yangın

0
67

Kıymetli hemşerilerim, aziz dostlarım, bugünkü yazımda sizlere yüreklere inen dört yangından bahsedeceğim. Bu yangınlar, vatansever necip milletimiz için ciğerlerimizi yakan, felaket derecesindedir, Yüce Tanrı uzak tutsun ve hepimizi korusun.

Birinci yangın; malum Marksist görüşü temsil eden, Kürt kardeşlerimizle ilgisi olmayan AB ve ABD destekli, petrol zengini iki Arap ülkesi sponsorlu, şimdi ise ABD’nin resmen, Sivil Askeri Gücü durumuna geçen, 34 bin TIR yardım yapılan, ayrıca 13 yıllık paralel yapı, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Terör Yangını ki, çok şükür üzerine gidilmektedir.

İkincisi; herkesi dayanılmaz acılara gark eden, asrın felaketi, Kahramanmaraş merkezli ancak 11 ilimizi etkileyen ve sağlam bina bırakmayan şiddetli iki büyük deprem. Güney ve Güneydoğu’yu enkaz haline getiren, devlet ve yardımsever kuruluşlarla yaramızı sarılmasına çalışılan büyük yıkım! Ölenlere rahmet, kalanlara hayırlı ömür dileriz.

Üçüncü yangın ise; ekonomik sıkıntı, milletin tahammül gücünü zorlayan Enflasyon Yangını! İnşallah ekonomi bilenler tarafından kontrol altına alınırsa, huzuru bozarak psikolojik rahatsızlık yaratan Enflasyon yangını, çok aileleri muhtaç hale getirip, canları ve yuvaları yaksa da söndürülebilir olan ekonomik krizdir.

Dördüncüsü de; ormanlarımızı bitiren, oksijen üretimi ile atmosferin havasını değiştiren yangılar ki, bir kısmı sıcak havalardan ve ihmalden ortaya çıkan! Akıllı yangın denebilecek kadar rant getirici, yamaçlarda, denize nazır Turizm bölgelerinde çıkartılan yangınlara da, gerekli tedbirler alınarak yakalanan faillerine en ağır müeyyidelerin uygulanacağından emin olduğum!

Yüce Tanrımız ülkemizi, insanımızı korusun ve yüceltsin diyerek, hoşça kalın ve Ay-Yıldızlı Bayrak asın.

Nurettin CAN
nurettincan1071@hotmail.com

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here