Yüksel; “90 Yıllık Çınarda Ülkesini Seven Herkese Yer Vardır”

0
73

chp belen4CHP Belen İlçe teşkilatı, partilerinin 90. kuruluş yıldönümünü Belen Atatürk Anıt Alanında toplanarak, ellerinde Türk bayrakları ve parti flamaları ile coşkuyla kutladılar. Törende konuşan İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, CHP ile ilgili yapılan spekülasyonların doğruları yansıtmadığını Belen’de aday çıkaracaklarını belirtti.

Belen’deki törene Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kahraman, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Tüter, CHP Belen ilçe yönetimi ve üyeleri katıldı.  Saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşımızın ardından partililere seslenen İlçe Başkanı Yüksel; “Partimiz 90 yıllık büyük bir çınar gibidir. Kurulduğu günden bu yana ülke ve vatan yararına her alanda hizmet yapmıştır. Şükrediyorum ki ben Allah’a, Atatürk’ü bu ülkenin başına getirdiği için! Böylesi bir dâhinin kurduğu partide yönetici olduğum içinde hamdolsun! Bu büyük çınarın her üyesi cumhuriyetin değerleri için çalışmaya devam edecektir. 90 yıllık çınarda ülkesini seven herkese yer vardır. Buyurup gelsinler” çağrısında bulundu.

Yaklaşan yerel seçimlerde Belen ilçesinden CHP’nin aday çıkarmayacağı yönünde yapılan spekülasyonlara da yanıt veren İlçe Başkanı Yüksel; “Belen’de CHP aday çıkaracaktır ve aslanlar gibi mücadele edecektir. Birileri iyi bilsin ki, hiç kimse CHP üzerinden oy hesabı yapmasın!” diye konuştu.

Hükümetin iç ve dış politikasını da eleştiren Başkan Yüksel; “Ülkemizde terör örgütü kendi polisini kuran, haraç toplayan çapulculara teslim olmuşken, nasıl Suriye ile savaşa hazırım diyebiliyorsun. Bu nasıl aymazlıktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here