Yönetime ‘Tatlı’ Sitem!

0
72

Geçtiğimiz hafta alınan galibiyetle rahat bir nefes alan İskenderunspor 1967’ye yönetim kurulu üyelerinin hala destek vermemesi taraftarları da çileden çıkarttı. Galibiyetinin ardından takıma teşekkür etmek için tesislere gelen Amigo Bruno ve taraftar Şehmuz Kanat, getirdikleri baklavalarla futbolculara ikramda bulundular ve moral verdiler.

Karşılarında Turuncu-Mavili renklerin sevdalılarını gören futbolcular ise oldukça duygulanırken, bugüne kadar yönetim kurulu üyelerinden beklenen bu yaklaşımı taraftarlardan görmeleri de kendilerini oldukça sevindirdi.

Tatlıları taraftar önderleriyle birlikte yiyen ve sohbet eden futbolcular; “Yaptığınız bu davranış bizleri mutlu etti, gerçekten sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz ve bu kadar kısıtlı imkanlarla bu takımın formasını layık olduğu gibi temsil etmeye çalışıyoruz. Elimizden şimdilik bunlar geliyor” şeklinde açıklamalarda bulundular.

Taraftarlar adına konuşan Amigo Bruno ise; “Bizler de sizler için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Taraftarlar olarak maçın başlaması ile bitimine kadar bağırıyoruz, destek veriyoruz. Her zaman için de arkanızdayız ve size destek veriyoruz. Sizlerinden ricamız, var gücünüzle çalışmaktır. Çünkü bu takımı sizler kurtaracaksınız. Kulübü sadece Başkan Sedat Uysal’a bırakıp gitmişler, hiçbir yönetim kurulu üyelerini ortada göremiyoruz. Bu da bizleri çok üzüyor” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Deplasman Gidişi Düşündürüyor!

Öte yandan takım hafta sonu gidilecek deplasman şimdiden düşünülmeye başlandı. Maddi sıkıntıları bir türlü aşamayan ve hiçbir kurumdan destek alamayan İskenderunspor 1967 kendi başına çaresiz bir şekilde iki üç kişinin çabalarıyla ayakta kalmaya çalışırken, odalar ve sivil toplum kuruluşlarından bazılarının maddi destek sağlayacakları söylentilerinin ardından, desteğin gelmemesi kamuoyunda ‘şov yapıyorlar’ söylentilerine neden oldu.

Yapılan kongrede boy gösteren birçoğunun da siyasi gelecek hesaplar yapan yönetim kurulu üyelerinden takıma herhangi bir maddi destek çıkmazken, Mavi-Turunculu ekibe gönül verenler de; “Elbet bir gün gelecek bizde hesap soracağız. Sevgi uzaktan olmaz, bu takımın yönetim kurulu üyeleri gelip takıma sahip çıkmalı” şeklinde görüş bildiriyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here