Yoldaki Çukurlar Vatandaşlara Zor Anlar Yaşatıyor

0
76

çukur yolllar1Muhtar Sağlam; “Gereken Çalışmalar Bir An Önce Yapılsın”

İskenderun’un en işlek caddelerinden biri olan Şehit Pamir Caddesi üzerindeki eski İlçe Emniyet Binasının yanında bulunan ara yol, ne zaman yağmur yağsa su birikintilerinden geçilemez hale geliyor. Kaldırımı kullanan vatandaşlar da oradan geçerken büyük sıkıntılar yaşıyorlar.

Konu ile ilgili şikayetini dile getiren Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hikmet Sağlam; “Bir buçuk senedir İskenderun’un sırtında kambur gibi duruyor. Her yağmur yağdığında burada su birikiyor ve kaldırımı kullanan özellikle bebek arabası ile çocuklarını gezdiren bayanlara işkence gibi oluyor. Buranın çözüme kavuşturulması için İskenderun Belediyesinden 5-6 yetkili ile görüşmeme ve buradan çektiğim fotoğrafları kendilerine göstermeme rağmen bu konu ile hiç ilgilenmediler. Bu konuda yetkililerin gereken hassasiyeti gösterip bu sorunu ortadan kaldırmalarını istiyoruz.

Ayrıca Hamidiye Camiinin yanında doğal gaz çalışmasından dolayı kazılar yapıldı ve orada, asfalt ile kapatılmadığından çukurlar oluşmaktadır. Yatsı namazı ve sabah namazında camiye giden yaşlı insanlarımız o çukurlara takılıp düşmekteler. Buralar içinde gereken çalışmaların yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here