Yolcu Otobüsü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araçları Biçti

0
401

trafik kazası9Belen’den İskenderun’a seyir halindeyken freni patlayan otobüs, önüne gelen tüm araçları biçti. İskenderun Deniz Alayı’ndan aşağıya doğru en az 6-7 arabaya çarpan otobüs, can pazarının yaşanmasına sebep oldu. Edinilen bilgilere göre, 10 vatandaş ambulanslarla hastanelere sevk edilirken, can kaybının yaşanmasından endişe duyuluyor.

trafik kazası10

Yolcu otobüsü, Kırmızı ışıklarda bekleyen 27 V 2778 plakalı minibüsü, 31 T 4373 plakalı taksiyi, 31 M 4403 plakalı minibüs ve plakaları öğrenilemeyen 3 aracı biçti. Duramayan yolcu otobüsü yaklaşık 800 metre ileride Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışması yaptığı yerde çukurlar sayesinde durabildi.

trafik kazası11

Meydana gelen trafik kazasında, emekli polis memuru olduğu öğrenilen Ali Kuzu, Ali Çelik, Oğulcan Kahraman, Sebahat Yıldırım ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla çevredeki en yakın hastanelere sevk edildiler. İsmi öğrenilemeyen yolcu otobüsü şoförünün ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

trafik kazası12

Kaza yerine gelen genç bir kız ise, belediye personellerinden aldığı cep telefonu ile annesine ulaşmaya başladı. Gözyaşlarına hâkim olmayan genç kıza belediye personelleri su verdi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here