Yine Olmadı!

0
231

Stat: İskenderun 5 Temmuz Stadı

Hakemler: Serhad Ürkmez*, Gökçen Seven*, Mehmet Ali Akkor*

İskenderunspor 1967: Çetin**, Başaran Balcı*, Şevki**, İsmail Şapkalı** (61. dak. Mehmet Karakeçeli*), Okan**, Abdurrahman Kuyucu**, Uğur *(57. dak. Hüseyin*), Can Morgül*, Aykut* (84. dak. Murat?), Burak Seres*, Ali Öztürk**

Aydınspor 1923: Ahmet Altın***, Uğur*, Ahmet Kesim***, Zafer***, Erdi Bakırcı**, Sadullah***, Emre* (46. Dk. Sinan***), Umut Kaya** (66. dak. Savaş**), Gökhan***, Rıdvan Akyan*** (71. dak. Altan Aksoy**), Mehmet Gürkan****

Sarı Kartlar: Mustafa Kısa, Can, Ali, Okan, Başaran (İskenderunspor 1967) Savaş, Sadullah, (Aydın 1923)

Goller: 7. dak. Burak Seres (İskenderunspor 1967), 37. Mehmet Gürkan, 82. dak. Sinan (Aydınspor 1923)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta ligde kalma mücadelesi veren İskenderunspor 1967, kendi saha ve seyircisi karşısında lider Aydınspor 1923 karşısında 1-0 öne geçmesine karşın, bu skoru koruyamadı. Ligde kalma umutlarını her geçen hafta birazda yitiren İskenderunspor 1967, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

İskenderun 5 Temmuz stadında geçtiğimiz hafta sonu lider Aydın ile karşılaşan İskenderunspor 1967 coşkulu taraftarın desteği ile maça iyi başladı. Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Abdurrahman Kuyucu’nu pasını iyi değerlendiren Burak, topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada Mavi-Turunculu ekip şok bir golü kalesinde gördü. 37. dakikada gelişen konuk ekip atağında Rıdvan’ın defans arkasına attığı topla buluşan Mehmet Gürkan, topu filelere gönderdi: 1-1.

Beraberlik golünün ardından oyun üstünlüğünü eline almaya çalışan İskenderunspor 1967, rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yakaladı. Bunlardan bir tanesi de karşılaşmanın 40. dakikasında yaşandı. Okan’ın ceza alanı içerisine gönderdiği topa Aykut kafa ile vurdu. Top üst direği sıyırıp, auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Lidere çok zor anlar yaşatan İskenderunspor 1967, aradığı galibiyet golünü bir türlü atamadı. Her iki takımda aradığı golü bulamayınca, maçın tansiyonu arttı ve sahadan krampon sesleri yükselmeye başladı.

Karşılaşmanın 82. dakikasında konuk ekip kurduğu baskı sonunda gole ulaştı. Art arda kullanılan 2 korner atışında kale önünde yaşanan karambolda topa son dokunan Sinan, topu ağlarla buluşturdu: 1-2. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca, İskenderunspor 1967’nin ligde kalma umudu biraz daha tükenmiş oldu.

Bu önemli karşılaşmayı, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Demir Çelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, İskenderunspor 1967 kulüp başkanı Nuri Üysen ve yöneticiler ile Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, kurum müdürleri ve taraftarlar izledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here