“Yılın En”leri Ödül Töreninde Milletvekili Dudu ve Belediye Başkanı Civelek Ödül Aldı

0
78

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Yılın Enleri oldu. Meclis Haber Dergisi tarafından bu yıl 10. su düzenlenen “Yılın En”leri ödül töreninde Milletvekili Dudu Yılın Başarılı Milletvekili’ ödülünü alırken, Belediye Başkanı Civelek de ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ ödülünü aldı.

Ankara Sürmeli otel’de gerçekleştirilen ödül törenine birçok siyasetçi, belediye başkanı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş dünyası temsilcileri, basın mensupları katıldı.

TBMM Başkan vekili Mehmet Sağlam, AKP Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu, CHP’den; Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Çanakkale Milletvekili Aylin Nazlı Aka, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, İstanbul Milletvekili Ayşe Eser  Danişoğlu’nun katıldığı ve ödül aldığı törenden sonra Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve CHP’li milletvekilleri gazetecilerin sorularını yanıtladılar.

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile bilinen Meclis Haber Dergisi, Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Meclis Haber Dergisi internet sitesine gönderilen elektronik postalar ile yılın devlet adamlarını, siyasetçilerini, milletvekillerini, bürokratlarını, valilerini, belediye başkanlarını, işadamlarını ve gazetecilerini belirledi.

Ödül töreninde CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ‘Yılın Başarılı Milletvekili’ ödülüne, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Meclis Dergisi ayrıca, web sayfasındaki haber portalında, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve İskenderun Belediyesi’nin web sayfasına da yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here