Yıldız Boksörlerimiz Kastamonu’da Boy Gösteriyor

0
326

spor-boks turnuva2Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, çeşitli sıkletlerde düzenledikleri müsabakalarda dereceye girenlerden belirlenen sporcuların Kastamonu’daki şampiyonada Hatay’ı temsil edeceğini söyledi. Türkiye Boks Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası öncesinde yapılacak “Sinan Şamil Sam Büyük Erkekler Boks Grup Müsabakası” 10-14 Kasım’da Kastamonu’da yapılacak.

Hatay Boks Şampiyonası, yedi yıl aradan sonra ilk defa geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Spor Salonunda yapıldı. Şampiyona sonunda Kastamonu’daki şampiyonada Hatay’ı temsil edecek sporcular belirlendi. Hatay ilini resmen hakkıyla temsil edecek olan sporcuları belirlediklerini ifade eden İl Temsilcisi Erdener; “Özellikle bayanlar minikler ve genç yıldızlar kategorisinde, çok çekişmeli maçlar çıkarıldı ve birinci gelenlerden Hatay takımı oluştu. 10-14 Kasım 2015 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak olan büyük erkekler Türkiye Ferdi Boks şampiyonası ikinci grup müsabakalarında Hatay ilini temsil edecek olan idareci Antrenör ve sporcuların isimleri de belirlendi” dedi.

spor-boks turnuva3

Hatay Boks İl Temsilciliğine atanmasının üzerinden yaklaşık bir yıl geçtiğine işaret eden Erdener, bu süre içerisinde Hatay ili olarak Üniversiteler arası Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası ile Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasına ev sahibi yaptıklarını da hatırlattı.

İl Temsilcisi Nuri Erdener, Kastamonu’ya gidecek kafilede Nevzat Orhan Kesen’in idareci olarak katılacağı müsabakalara, Antrenörler; Hasan Erdener, Erkan Yılmazbaş, Sporcular; 52 kg Soner Kaplan, 56 kg Ünal Güzhan, 75kg İzzet Onaylı, 81kg Dindar Gölçek, 91kg Turgay Taburu, +91kg Arif Altınsöz yer aldığını kaydetti.

Erdener, yapılan müsabakalarda ayrıca İskenderun Belediye Boks Takımı ve MKÜ Kulübü Boks Takımı ile birlikte oluşan karma sporcuların seçmelerde birinci geldiğini sözlerine ekleyerek tüm idareci Antrenör ve sporculara Kastamonu’daki şampiyonada başarılar diledi.

spor-boks turnuva4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here