‘Yeter Artık, İl Olmayı İstiyoruz’ Sloganıyla İlk Adımı Attı

0
101

Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Çardaklı’dan Büyük Hamle

İskenderun Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Çardaklı “İskenderun İl Olmalı” Kampanyası başlattı. Başkan Çardaklı; “Konuyla ilgili ‘Yeter artık, il olmayı istiyoruz’ sloganıyla ilk adımı atarak, vatandaşlarımızdan ve tüm sivil toplum örgütlerinden ciddi destek bekliyoruz” dedi.

İskenderun Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Çardaklı, İskenderun’umuzun il olması için bir kampanya başlattığını duyurdu. Konuyla ilgili özel açıklamalarda bulunan Başkan Çardaklı; “Uzun senelerden beri İskenderun için devamlı il olması konusu gündeme gelmekte ancak maalesef İskenderun bir türlü il yapılmamaktadır. En son mahalli ve idari seçimler bittiğinde İskenderun’un il olması gündeme gelmiş ve bu şehirde yaşayanlar heyecanlanmıştı. Seçimler biteli hemen-hemen bir seneye yaklaşıyor ama konuyla ilgili herhangi bir gelişme yok! Ne yazık ki il olmamız bazı ulusal basında yazılanlarla kalıyor” dedi.

Açıklamalarında İskenderun halkına da seslenen Başkan Ahmet Çardaklı; “İskenderun gönlümüzde zaten bir il konumunda ama gerçek manada il olmadıkça sesimiz ve soluğumuz çıkmıyor. Herhangi bir konuda sesimizi maalesef hiçbir yere duyuramıyoruz. İskenderun Belediye Başkanımızın bu konuda hassasiyet sahibi olduğunu da biliyoruz. Bizler Odamız olarak konuyla ilgili ‘Yeter artık, il olmayı istiyoruz’ sloganıyla ilk adımı atarak vatandaşlarımız ve tüm sivil toplum örgütlerinden ciddi destek bekliyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here