Yeni Millet Bahçesinin İhalesi 27 Eylül’de!

0
26

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yapılacak Millet Bahçesinin ihale tarihin belli olduğunu söyledi. Tosyalı yaptığı açıklamada, yeni Millet Bahçesi projesinin ihalesinin 27 Eylül 2021 tarihinde yapılacağını belirtti.

Millet Bahçesi’nin İskenderun’un yanı sıra bölge insanına da hitap edeceğini ifade eden Başkan Tosyalı; “İskenderun Millet Bahçesi sosyal donatıları ile yeni bir yaşam merkezi olacak.İçerisinde sosyal donatılar,yürüyüş yolları,kafeterya,spor sahaları ,çiçek bahçeleri,biyolojik gölet,piknik alanı,çocuk oyun alanları,koşu ve bisiklet parkuru gibi bir çok aktivitelerin yapılacağı alanlar yapılacak” dedi.

Projelerimizi Bir-Bir Hayata Geçiyoruz

Belediye Başkanı Tosyalı, açıklamalarında ayrıca; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda projelerimizi bir-bir hayata geçiriyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve projenin her aşamasında büyük katkıları olan Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel’e, İskenderunlu hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. Şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here