‘Yeni Arsuz’un İnşası İçin El Ele’

0
100

bülent seküçoğlu1Bülent Seküçoğlu Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Seküçoğlu, dün Petek Cafe’de düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. ‘Yeni Arsuz’un İnşası İçin El Ele’ çağrısında bulunan Seküçoğlu; “Ben değil, biz düşüncesi ile halkın söz ve karar sahibi olduğu yönetim anlayışıyla yeni Arsuz’u birlikte inşa etmek için el ele verelim” dedi.

Ailesinin de desteğini arkasına alan Bülent Seküçoğlu, CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Toplantıda ilk önce söz alan CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, parti olarak her adaya aynı mesafede olduklarını yineledi. Daha sonra konuşan Bülent Seküçoğlu da; “Karaağaç’tan Çevlik Sınırına kadar uzanan, Doğu Akdeniz’in kraliçesi, güneyin inci gerdanlığı Arsuz, doğal konumu, coğrafyası, iklimi ve sosyal dokusuyla, adeta cennetten bir köşedir. Arsuz; imarı, altyapısı, ulaşımı ile birlikte çevreye, temizliğe ve insana duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla yönetilmelidir.

Yeni ilçemiz Arsuz’un profesyonel projelerle ve ciddi yatırımlarla yeniden şekillenmeye, çağdaş, modern ve örnek bir kentsel yapılanmaya bu bağlamda, bu güzel kentin marka ve modern bir dünya kenti olması için çağdaş şehircilik anlayışının yaşam kalitesiyle desteklenmesine, geniş vizyona ve sanatsal yaklaşıma ihtiyacı vardır. Bu güzide kent, planlı, programlı ve akıllı projeler ile çağdaş yatırımlarla dünya standartlarında, yaşanabilecek, modern bir kültür ve turizm merkezi olarak Türkiye’nin cazibe merkezi olmayı fazlasıyla hak ediyor” dedi.

bülent seküçoğlu2

El Ele Verelim, Tek Yürek Olalım

Demokrasi ve cumhuriyetin temel değerlerine saygılı, Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü ve en saygın partisi olarak nitelendirdiği CHP’den Arsuz’un belediye başkanlığına aday adayı olduğunu da kaydeden Seküçoğlu, parti çatısı altında birlikteliğe de vurgu yaparak; “Ülkenin içinde bulunduğu olumsuz siyasi ve ekonomik koşulların giderek ağırlaştığı, toplumsal barışı, huzur ve kardeşliğimizi hedef alan provokasyonların arttığı günümüzde, öncelikli olarak görevimiz ve hedefimiz CHP’yi iktidara taşımaktır.

Bu demokratik yarışta görev kime verilirse verilsin, başta tüm aday adayları arkadaşlarım olmak üzere; Karaağaç’tan Kale’ye kadar Arsuz’u seven herkesin; CHP çatısı altında, tek yürek olup bu güzelliklere, cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacağına ve Arsuz’u yeniden inşa etmek için el ele vereceğine yürekten inanıyorum. Ben değil biz düşüncesi ile halkın söz ve karar sahibi olduğu yönetim anlayışıyla yeni Arsuz’u birlikte inşa etmek için el ele verelim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here