Yelkenli Çarşıya Yeni Görünüm

0
379

bld-esnaf uygulama1İskenderun Belediyesi’nin esnaflarımıza yönelik başlattığı ferforje projesi, halkımızdan büyük takdir gördü. İskenderun Belediye binası karşısında bulunan Yelkenli Çarşı’daki esnaflarımız işyerlerinin önüne monte ettikleri ferforjelerle hizmette sınır tanımayarak halkımıza en güzel hizmeti sunmak için yarışıyorlar. İskenderun Belediyesi ile esnaflarımızın işbirliğiyle hayata geçirilen bu proje ile esnaflarımızın iş potansiyeli artarken, vatandaşlarımızda oldukça şık ve estetik görünüme kavuşan işyerlerinde yazın olduğu gibi, soğuk kış günlerinde de oturup dinlenebilecek, sohbetler yapacak.

İskenderun Belediyesi öncelikli hizmetleri, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanı sıra esnaflarımızın da içinde bulunduğumuz kış aylarında işlerinin daha iyi olması amacıyla ferforje projesi başlattı. Halkımız tarafından da büyük takdir gören bu uygulama ile vatandaşlarımız yaz günlerinde olduğu gibi kışında soğuktan korunarak, rahatlıkla oturacakları ve sohbet edebilecekleri mekâna kavuştu. Şık ve estetik bir görünüme kavuşan iş yerlerinde vatandaşlarımız, bu soğuk günlerde de yaz aylarının sıcaklığını yaşacak.

Esnaflarımızın bir kentin can damarı olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Esnaf ve belediye dayanışması sonucu halkımız nezih mekânlara kavuştu. Böylelikle hem esnafımız, hem de vatandaşımız kazandı. Bu mutluluğu ve güzelliği görmek bizlere yetiyor. İskenderun Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Bu güzelliği ortaya çıkaran tüm esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here