Yelken Yarışları Ödülleri Sahiplerini Buldu

0
337

İskenderun’da Anlamlı Günde Ödül Töreni

Hatay İl Birinciliği 2. Ayak Yelken Yarışları geçtiğimiz hafta sonu geniş bir katılımla gerçekleşti. Yarışlar sonunda dereceye girenlere madalyaları törenle verildi.

17-18 Mart tarihlerinde Optimist, Optimist Junior ve Laser sınıflarında 25 sporcunun katıldığı yarışlar oldukça zevkli ve mücadele içinde geçti. İskenderun Yelken Kulübünde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen yarışmalar oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Yarışma sonunda gerçekleştirilen madalya töreni ise şehitlerimize yönelik 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemi hakkında yapılan konuşmaların ardından, dereceye girenlere madalyaları verildi.

Başarılı sporculara İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Ali Ferit Gündel, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Çağın Taşkın ile İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Meriç Özkaya madalyalarını verdi.

Hatay İl Birinciliği 2. Ayak Yelken Yarışlarında dereceye giren sporcular şöyle oldu: Optimist Genel: 1-Firdevs Yeğin, 2-Nurettin Mert Sütlü, 3-Aras Çınar, 4-Doğukan Eren Oğuzhan, 5-Ender Çörtük, Optimist Junior: 1-Aras Çınar, 2-Ender çörtük, 3-Jan Kanbolat, 4-Mehmet Arel Girişen, 5-Tunahan Arda Bayrakdar, Optimist Kızlar Genel: 1-Firdevs Yeğin, 2-Sena Diken, 3-Elmas Gül Koca, Laser 4.7; 1-İrem Sütlü, 18 Mart Çanakkale Özel Ödülü: 1-Firdevs Yeğin, Özel Ödül Alan Sporcular: 1-Hena Bayar, 2-Mehmet Arda Şahinci.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here