Yazıcı Demir Çelik, İftar Yemeğinde Protokolü Ağırladı

0
811

yazıcı iftar1İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş. Hatay protokolü ve sanayi kuruluşlarının temsilcilerini iftar yemeğinde buluşturdu. Üretim, istihdam ve ihracatta gurur abidesi olarak bölge ve ülke ekonomisine hizmet veren Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş.’nin Genel Müdürü Osman Gözükara ve idari kadro misafirleri kapıda karşıladılar.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği programında dualar edilirken, Yazıcı Demir Çelik Sanayi’nin de bünyesinde olduğu Diler Holding’in, geçtiğimiz yıllarda ani vefatıyla tüm Türkiye’yi üzen Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sami Yazıcı’nın ruhuna da dualar okundu.

yazıcı iftar2

İskenderun Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bahçesinde verilen iftar yemeğine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Belen Belediye Başkanı Adnan Vuruc, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı, J.Bnb. Kamil Türkdönmez, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü  Cengiz Başer, Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube Başkanı Çakır Varan ve daha çok sayıda protokol üyesi, sanayici ve şirket dostları katıldı. İftar yemeğinde misafirleriyle tek-tek ilgilenen Genel Müdür Osman Gözükara, iftar yemeğinin kusursuz olmasına özen gösterdi.

İftar yemeğinin ardından hoş sohbet ortamında devam eden program, Teravih Namazı yaklaşırken son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here