“Yaygın Basının Yazamadıklarını Siz Yazıyorsunuz”

0
38

igc ziyaret1CHP İlçe Yönetiminden İGC’ye Ziyaret!

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşunun 50. yıldönümünde, cemiyet yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Yönetimi, yarım asırlık bir görev yapmanın takdire şayan olduğunu belirtti.

İlçe Başkanı Süleyman Uyar öncülüğünde İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden CHP İlçe Yönetimi, basın mensupları ile kent ve ülke gündemine ilişkin bilgi alışverişinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Şehmuz Aslan; “Cemiyetimizin 50. yılını kutlarken, Türkiye’de yarım asrı dolduran sayılı cemiyetler arasındayız. Bu bizim için ayrı bir gurur verici olaydır. Görkemli bir şekilde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz kuruluş yıldönümü kutlamamızı Reyhanlı’da gerçekleşen olay nedeni ile iptal ettik” dedi.

CHP İlçe Başkanı Uyar da; “Bir ilçede yarım asırdır çalışma yapmak takdire şayandır. Partimiz olarak sivil toplum örgütlerinin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu düşünce ile bugün bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. İskenderun basınını yakından takip ediyoruz. Yaygın basının dahi yazamadıklarına yer vermenizi de takdirle karşılamaktayız” diyerek, cemiyetin 50. yılını bir kez daha kutladı.

Hatay, İskenderun ve Arsuz Alınacak!

Sohbet esnasında yerel seçimler ile ilgili yöneltilen soruya da yanıt veren CHP İlçe Başkanı Uyar; “Herkesin ve her kesimin benimseyeceği adaylar ile halkın karşısına çıkacağız. Hatay, İskenderun ve Arsuz’u kazanmak istiyoruz! Seçimi kazanacağına inandığımız doğru adayın her zaman destekçisi olacağız. Arsuz’da eğer ben kazanacak isem, ben bile aday olurum! Fakat şu yanlış anlaşılmasın, ben aday adayıyım demiyorum. Arsuz ilçemiz için doğru aday arayışı içerisinde olacağımızı anlatmak istiyorum. Aday belirlemede ve seçimlerde ben değil biz olacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here