“Yaşadığımız Günlerin Diyetini Ödeyenleri Unutmayız”

0
114

chp belen açıklama9CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen’den Şehitlere ve Gazilere Vefa!

CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, şehit ve gazilerimizin asla unutulmaması gerektiğini hatırlatarak, herkesin de bu bilinçle yaşamını sürdürmesi gerektiğini vurguladı. Sadece özel günlerde değil, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin her gün, bu vatanın nasıl kazanıldığını düşünerek yaşaması gerektiğini ifade eden Bilen; “Pencereden dışarı baktığınızda güneşi saklamıyorsa gökyüzü, sizden önce birileri yaşadığınız günlerin diyetini ödediği içindir” dedi.

Bu güne kadar gelinmesinde hayatını feda eden tüm vatan evlatlarına şükran duyulması gerektiğine işaret eden Bilen; “Bu Vatan için elini, ayağını geride bıraktıklarını düşünmeden canını veren, elleri ve ayakları öpülesi insanlarımızı lütfen unutmayalım. Bu Vatana her zamankinden fazla sahip çıkalım ki bu Vatan için şahadet şerbetini içen bu Vatanın bağrında yetişen vatan evlatlarının kemiklerini sızlatmayalım.

Şu an Türk Ulusunu bir dönemece çekmek isteyen mantığa bunun bu kadar kolay olmadığını gösterelim. Vatanın her karesi zaafa uğramış ve Türk ulusunun gururu düşünülmeden hareket edilmeye devam edilmektedir. Bu Vatan birçok mezhepten, görüşten ve düşünceden oluşmuştur ve bu Vatanın adı da Türkiye’dir. Başbakanın tek millet dediğini herkes bilmekte, yalnız bu tek milletin adını ne hikmetse bir türlü söylememektedir. Umarım ki bu milletin adını telaffuz edeceği gün memlekete sahip çıkılması adına geç kalınmış olunmaz” diye konuştu.

Atatürk ve silah arkadaşlarıyla kazanılan Türk milletinin kazanımlarının birer-birer yok pahasına satıldığını da öne süren Bilen; “Halkımızın farkında olduğu şeye sessiz kalarak, bana dokunmayan bin yaşasın düşüncesini uygulayanlar unutmasınlar ki bugün varlarsa şuan toprak altında kefensiz yatan vatan evlatlarına borçlular. Eğer halen vicdan denilenin altında ezilmek istemiyorsanız, silkelenip etrafınıza bakın. Bu vatana at gözlüğüyle bakmaktan vazgeçin. Şehitlerimizin ve gazilerimizin ne bedel ödediğinin farkında olun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here